Natuurhuisje België

Bent u op zoek naar een particulier vakantiehuis in Belgie voor een weekendje weg of vakantie?

Bekijk onze verzameling van ✅ 1200 particuliere vakantiehuizen in België regio Vlaanderen, Belgisch-Luxemburg, Belgisch-Limburg, Luik, Namen en Antwerpen.

✅ (TIP) Via onze zoekfunctie bekijkt u op een eenvoudige wijze de beschikbare vakantiehuizen per verhuurorganisatie of alle huizen van alle verhuurders verzameld. Kies een aankomstdatum om de beschikbaarheid te testen. Vind zo uw ideale vakantiehuis of bungalow vanaf 2 personen in België.


ZOEKHULP

Geef in het filter uw specifieke wensen aan; zo ziet u enkel de woningen die voldoen aan uw keuze

Wellness (prive)
Voorzieningen
Ligging
Klik op zoeken om de beschikbaarheid op een specifieke datum te controleren!
vakantiehuis op de veluwe

Huisje huren
Bosbeslaan 21 Ermelo

Contact bij voorkeur via email.

support@vakantiehuisje-huren.com

Over vakantiehuisje-huren.com:

Wilt u een vakantiewoning in Belgie huren?

Huisje-huren-Veluwe.nl heeft het aanbod van bijna alle vakantiehuizen die te huren zijn in Belgie overzichtelijk weergegeven op haar website. Een huisje midden in het bos of een huisje aan het water. Verder zijn er speciale wellness vakantiehuizen met sauna of jacuzzi. Met speciale wensen is ook rekening gehouden in het aanbod, er staan bijvoorbeeld ook huisjes op met een omheinde tuin die geschikt zijn voor een hond.

Heeft u een leuk vakantiehuis gevonden dan wordt u doorgestuurd naar de website van de aanbieder voor prijzen, beschikbaarheid en om online te boeken.